26 / 04 / 2024

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…



Türkiye’nin ilk ve tek kurumsal arsa ofisi olan Yeşil Vadi Arsa Ofisi, pek çok meraklısını arsa sahibi yapmaya devam ediyor. 1999 yılında, Rafet Orhan ve Cihan Demirel ortaklığı ile kurulan Yeşil Vadi Arsa Ofisi, milyonlarca kişiyi arsa sahibi yapmak için Beşyol Metrobüs Durağı’nın yanındaki satış ofisinde arsa alacak kişileri bekliyor.

Yeşil Vadi Arsa’nın müşterilerine sunduğu en önemli özellik ise bütün arsaların; nitelikli, imarlı ve müstakil tapulu olması. Bu durum ise alıcılara, almış oldukları arsalara istedikleri her an inşaat yapabilme özelliğini getiriyor.

NERELERDE SATIŞI VAR?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, müşterilerine Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul Silivri illerinde projeler sunuyor.

ÖDEME NASIL GERÇEKLEŞİYOR?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nin alıcılara sunmuş olduğu en büyük kolaylık hiç kuşkusuz online şekilde satışın gerçekleştirilmesi oluyor. Beğendiğiniz bir bölgeden almak istediğiniz arsayı ilgili telefon numarasını arayıp söylediğinizde görüntülü şekilde online görüşme sağlanıp web üzerinden ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

Yüzde 50 peşinat, yüzde 50 senet üsulü şekilde planlanan ödemelerde 24 aya kadar vade farksız taksit ile kalan borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’n bağlı olan arsaların tüm illerdeki satış fiyatları en düşük 400 bin liradan başlayıp 2 milyon liraya kadar çıkabiliyor.

Müşteriler ise senedini imzalamış oldukları arsanın peşinatını ödediği anda tapu sahibi olabiliyor. Bu şekilde ise, “Acaba tapu mu alabilecek miyim?” endişesi kalmıyor.

 Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!


Geri Dön