26 / 04 / 2024

Yıl sonu için olay dolar tahmini! Faiz kararı sonra dengeler değişti

Yıl sonu için olay dolar tahmini! Faiz kararı sonra dengeler değişti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası acil bir şekilde video çekerek dolarla ilgili yıl sonu tahmini yaptı. Geçer'in sene sonu dolar tahminini duyanlar ne yapacağını şaşırdı. İşte tüm detaylar...



"ARALIK AYININ SONUNA DOĞRU 23 LİRANIN ÜZERİNE BİR DOLAR KURU GÖRECEĞİZ"

Selçuk Geçer şunları söyledi:

"Doların bu seviyelerde kalması doların yükselmeyeceği anlamına gelmiyor. Sadece politika faizinin indirilmesinin bir etkisinin olmayacağını söylüyorum.  Çok yüksek ihtimal aralık ayının sonuna doğru biz 23 liranın üzerinde bir dolar kuru göreceğiz."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön