26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten yıl sonu tahmini! Dolar bozduracaklar bir daha düşünsün! Yıl sonunda o rakamı görecek!

İslam Memiş'ten yıl sonu tahmini! Dolar bozduracaklar bir daha düşünsün! Yıl sonunda o rakamı görecek!

Elinde doları olanlar yükselişlerin devamını merak etmeye başladı. Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş ise yıl sonu için inanılmaz bir tahminde bulundu. Peki, İslam Memiş'in yıl sonu dolar tahmini ne? İslam Memiş dolar yorumunda neler söyledi? İşte ayrıntılar...



Piyasalar haftayı yükselişle sonlandırırken Dolar/TL kuru 6 Ağustos Cuma 2022 tarihi itibariyle 17,92 TL, satış fiyatı 18,01 TL olarak kaydedildi.

Elinde doları olanlar yükselişlerin devamını merak etmeye başladı. Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş ise yıl sonu için inanılmaz bir tahminde bulundu.

Her açıklaması ile gözleri üzerine çeken İslam Memiş, doların yıl sonunda göreceği rakamı duyurdu! Dolar bozduracaklar iyi düşünüp taşınsın! Bu gerçek olursa, ortalık karışacak! 

Dolar uçtu! Elinde dolar olanlar dikkat! Dolar almalı mıyız yoksa bozdurmalı mı?ALTIN VE DOLAR FİYATLARINDA SON DURUM

Dolar/TL kuru 6 Ağustos Cumartesi sabahı ise 18 liranın altında güne başladı. Aynı dakikalarda euro/TL kuru da 18,19 liradan değerleniyor. Ons altın fiyatı 1775 dolardan alıcı bulurken, gram altın fiyatlarındaki yükseliş de devam ediyor. Altının gram fiyatı şu sıralarda 1037 lira seviyelerinde bulunuyor.

Peki, İslam Memiş'in yıl sonu dolar tahmini ne? İslam Memiş dolar yorumunda neler söyledi? İşte cevabı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön