26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten yıl sonu tahmini! Dolar bozduracaklar bir daha düşünsün! Yıl sonunda o rakamı görecek!

İslam Memiş'ten yıl sonu tahmini! Dolar bozduracaklar bir daha düşünsün! Yıl sonunda o rakamı görecek!

Elinde doları olanlar yükselişlerin devamını merak etmeye başladı. Piyasa kahini olarak tanınan İslam Memiş ise yıl sonu için inanılmaz bir tahminde bulundu. Peki, İslam Memiş'in yıl sonu dolar tahmini ne? İslam Memiş dolar yorumunda neler söyledi? İşte ayrıntılar...



İslam Memiş gram altının eylül ayında kaç para olacağını açıkladı!DOLAR BU SENE SONUNDA 21 TL OLACAK!

İslam Memiş piyasada yer alan dolar söylemlerini cevapladı. Bugün ki ekonomik koşullarda nasıl dolar 10 lira olur diyerek sitem eden Memiş, "Buna nasıl inanırsınız!" ifadelerini kullandı.

Doların 10 TL'ye düşmesi için enflasyonun 20 olması gerektiğni belirten Memiş, kiranın 3 bin değil bin lira olması gerektiğini belirtti.

"Dolar yıl sonunda 21 olabilir." diyen İslam Memiş, dolar bir yatırım değil ödeme aracı olduğunu belirtti. İslam Memiş, "Euro/Sterlin değer kaybetmiş. Madem yatırım yapacaksın. Akıllı yere yap. Ben ve yol arkadaşlarım Borsa İstanbul'a girdik." dedi. Dövizin yatırım aracı olmadığını yineleyen Memiş son olarak "Dövizden kat kat fazla kazandık. Biz dövizi yatırım aracı olarak görmedik. Gram altın şişti. Piyasayı manipüle ediyorlar. Bu fiyatlardan altın almayın. Gaza gelip satmayın. Buradaki detay miktar üzerinden gitmek” dedi.

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Kırıkkalelilere müjde! O ilçe için tarih belli oldu!

Elimizdeki dolarları bozduralım mı bozdurmayalım mı? Dolar uzmanı Selçuk Geçer flaş çağrıyı yaptı! O rakama hazır olun

Dolar o tarihte fişek gibi yükselecek! Tahminleri tek tek tutan Selçuk Geçer tarih verdi! Hemen bu flaş gelişmeye bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön