04 / 05 / 2024

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

Yıldıray Yoldar: İncek altın çağını yaşıyor!

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “ Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor ” diyor.




Hızlı yapılaşma içindeki Ankara’da, konut ve arsa satışında yaşanan tıkanıklığa rağmen İncek, altın çağını yaşıyor. ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, “Bugün yatırımcısını üzmeyen yerlerin başında İncek geliyor. Konut ve arsa satışı çok yoğun ve fiyatlar giderek artıyor” diyor.

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, Başkent’in parlayan yıldızı İncek’te gayrimenkullere arz ve talebin çok yüksek olduğunu söyledi. Yoldar, yıllardır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren biri olarak ilk kez Ankara’da bir bölgeye ilginin hiç azalmadığına şahitlik ettiğini vurguladı. İnşaat ve konut sektöründe yaşanan ciddi tıkanıklığa rağmen İncek’in altın çağını yaşadığını belirten Yoldar, “Bölgede konutlar ve arsalar yüksek fiyatlarla alıcı buluyor. Satın alınan hiçbir gayrimenkul değer kaybetmiyor. Alıcıların en küçük yatırımı dahi sürekli artış eğiliminde” diye konuştu.

MARKALI PROJELER BÜYÜK ETKEN

Yaptıkları çalışmalarda bölgede konut ihtiyacının hala yüksek olduğunu belirlediklerini de söyleyen Yıldıray Yoldar, şöyle devam etti: “Özellikle markalı konut ihtiyacı sürüyor. Türkiye’nin önemli inşaat şirketleri de bunun bilincinde ve bölgede çok sayıda markalı projeler yaşama geçiriliyor. Elbette İncek’in bu denli talep görmesinin sayısız nedeni var. Öncelikle firmalar bu bölgedeki projelerinde sosyal alanlara ağırlık vererek adeta yeni yaşam merkezleri yaratıyor. Hem kaliteli, hem de keyifli bir konutta yaşamak isteyenler, güvenliğe ve şehrin gürültüsünden uzak ve ama şehre yakınlığı arayanlar, İncek’teki projelere yakın ilgi gösteriyor.”

BUNDAN SONRASINA DİKKAT !

ANGİAD Emlak Komisyonu Üyesi Yıldıray Yoldar, bölgedeki projelerin kalite çizgisinde yaşanan performansın satışlara olumlu yansıdığını ancak bundan sonrası için dikkatli hareket edilmesi gerektiğini de söyledi. Yoldar, “Bundan sonraki süreçte özellikle marka konutların konumlandırılması ve çeşitlendirilmesinde kesinlikle bir stratejiye ihtiyaç var. Bu noktada yatırımcılara da çok dikkatli hareket etmelerini, konut veya arsa alımlarında mutlaka uzmanlardan destek almalarını tavsiye ediyoruz.



Anadolu


Geri Dön