27 / 04 / 2024

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesini 5 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirecek.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyüğü Atatürk Havalimanı arazisi üzerinde olmak üzere Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde hayata geçirileceğini açıkladığı 'Millet Bahçeleri'ne yenileri ekleniyor.

Ülkenin dört bir yanında yeni millet bahçeleri inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi projesinin ihalesi 5 Eylül 2019 tarihinde tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Projede sosyal donatı alanları da yer alacak.

Söz konusu projede “Yeşil ile tarihin buluştuğu Millet Bahçesi” ve “Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Millet Bahçesi” ifadelerine yer verildi.

İhale ilanı:
Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Eylül 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin denize kıyısı olacak!

Millet bahçelerinin sayısı 60’a yükseldi!

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön