19 / 04 / 2024

Yılın Yatırımcısı Ödülü Plevne Konutları'na imza atan Oktay Öz'ün!

Yılın Yatırımcısı Ödülü Plevne Konutları'na imza atan Oktay Öz'ün!

Altın Palmiye Magazin tarafından, bu yıl 5.si 7 Mayıs 2018 Pazartesi Swissotel The Bosphorus‘da gerçekleştirilen ’Zer Altın Palmiye Ödülleri’’ halk oylaması sonucu sahiplerini buldu. 



Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Plevne Konutları’na imza atan Suzuki Atik Otomotiv’in Kurucusu ve Başkanı Jeoloji Mühendisi Oktay Öz, ‘Yılın Yatırımcısı Ödülü’ne layık görüldü. 

Plevne Konutları ve Essenora projeleriyle Gaziosmanpaşa çehresine büyük değer kazandıran Oktay Öz, Yılın Yatırımcısı Ödülü’nü Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte aldı.

Yılın Yatırımcısı Ödülü Plevne Konutları na imza atan Oktay Öz ün!

Oktay Öz, “Kentsel dönüşüm 2012 yıllarında başladı. İçerisinde olduğumuz yıllarda ise ciddi hız kazandı. Gaziosmanpaşa’da bitmiş olan Essenora projemizde oturum başlamıştır. Gaziosmanpaşa’nın girişinde   Tem otoban üzerinde yer alan Plevne Konutları projemiz var. Yılın sonlarına doğru kullanıma açılacak olan Kabataş-Beşiktaş-Mahmutbey metro hattı Plevne Konutları’nın içinde yer alıyor. Projemiz İstanbul’un her yeri ile bağlantılı... Plevne Konutları ile birlikte, Gaziosmanpaşa’ya açık AVM tarzında ilk ticari konsept geliyor. Halkımıza Gaziosmanpaşa’nın tamamen çehresini değiştirecek nitelikli bir proje getiriyoruz.  Altın Palmiye Ödülleri demografik açıdan çeşitli sektörlerin ve sanatçıların bir araya geldiği bir organizasyon bu organizasyonu yapanların emeğine sağlık. Gaziosmanpaşa’da yirmi senedir Atik Otomotiv olarak önce Skoda şimdide SUZUKİ Satış-Servis-Yedek Parça 2. el olarak faaliyetimizi sürdürüyoruz. Altın Palmiye Ödülleri demografik
açıdan çeşitli sektörlerin ve sanatçıların bir araya geldiği bir organizasyon… Bu geceye
destek vermekten gurur duyuyoruz” dedi.


Geri Dön