20 / 04 / 2024

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye'den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Son zamanlarda Çin ve Hindistan gibi altın ithalatını sürdüren Türkiye yeni dünya düzeninde güçlü adımlarını devam ettiriyor. Türkiye, adeta çılgınlar gibi altın topluyor. İşte ayrıntılar...



TÜRKİYE'DEN BÜYÜK HAMLE

Türkiye'deki altın toplama hamlesi dikkatleri çekerken, Rusya Ekonomi Üniversitesi araştırmacıları, son dönemde Türkiye'nin en çok altın toplayan ülkeler arasında olduğunun bilgisini paylaşmıştı.

 Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

ALTIN GÖÇÜ BAŞLADI

Batılı yatırımcıların altın talebi azalmaya başlarken, iç piyasalarında altının prim yaptığı Asya’da hem sikke hem de mücevherat talebinde artış yaşanıyor. New York ve Londra’dan çıkan altının rotası İstanbul ve Şanghay gibi merkezler oldu.

 Yok böyle hamle! Büyük adım Türkiye den geldi! Çılgınlar gibi altın topluyorlar  

Küresel resesyonun gerçekleşeceğine yönelik tehdit her ne kadar büyüse de Fed faiz artırımları kaldığı yerden devam edecek. Bu durum ons altın için olumsuz bir zemin yaratmasının yanında altın piyasalarında ticaretin yönünün de değişmesine neden olacak.

Küresel talep dengeleri yeniden şekilleniyor; Batı’nın talebi azalırken, Doğu’nun talebinde artış yaşanıyor.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Görenler kahroldu! Elinde altını olan acilen baksın! 21 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın için artık bu rakam konuşuluyor! Analistler resmen açıkladı! Görenlerin gözleri yuvalarından fırladı
Altın 10 gün sonra bu kadar olacak diyen İslam Memiş rakam verdi! Altını olanlar yerinden zıpladı! Çok acil göz atın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön