26 / 04 / 2024

Yooistanbul fiyat listesi!

Yooistanbul fiyat listesi!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul fiyat listesi ve ödeme planı seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Yooistanbul Evlerinde teslimler konu teslimleri 2013 yılının sonunda yapılacak...



Say Yapı ve Yoo ortaklığı ile inşa edilen  Yooistanbul  projesi lokasyon olarak İstanbul Beşiktaş'ta konumlandırılıyor. 250 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilen Yooistanbul Beşiktaş Konutlarında satışlar devam ediyor. Beşiktaş Yooistanbul fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, penthouse ve townhouse dairelerin yer aldığı Yooistanbul projesi 'nde konut teslimleri 2013 yılının sonunda gerçekleşecek. Yooistanbul fiyat listesi bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


Yooistanbul Evlerinde açık/kapalı yüzme havuzu, buhar banyosu, fitness center, spor alanları, kapalı otopark ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor. Beşiktaş Yooistanbul Konutlarında dairelerin alanları 101 metrekare ila 242 metrekare arasında değişiyor. 


Yooistanbul fiyat listesi kapsamında detaylı bilgi almak için satış ofisini arayabilirsiniz. Beşiktaş Yooistanbul satış ofisi ile 444 17 13 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yooistanbul ulaşım bilgilerinin ayrıntıları şöyle: 


Beşiktaş Yooistanbul nerede?

Yooistanbul adres bilgileri: Kardelen Sokak No. 10 34340 Ortaköy | İstanbul


Beşiktaş Yooistanbul iletişim:

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön