29 / 03 / 2024

Yooistanbul fiyat listesi!

Yooistanbul fiyat listesi!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul fiyat listesi için projenin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. 132 konutluk proje olan Ortaköy Yooistanbul Rezidans projesinde konut teslimleri bu yılın sonunda gerçekleştiriliyor...




Yoo ve Say Yapı tarafından hayata geçirilen  Yooistanbul  Rezidans projesi İstanbul Avrupa yakasında Ortaköy'de inşa ediliyor. Yooistanbul Rezidans Ortaköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerden penthouselara kadar seçenekler yer alıyor.


Yooistanbul fiyat listesi bilgilerinden önce Yooistanbul Rezidans Ortaköy projesi hakkında bilgi verelim. Ortaköy Yooistanbul Rezidans projesinde konut teslimlerinin 2013 yılı Aralık ayının sonunda yapılması planlanıyor.


Ortaköy Yooistanbul Rezidans satılık 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, penthouse ve townhouse konut alternatifleri sunuluyor. Yooistanbul Rezidans Ortaköy projesi 132 adet rezidans daireden meydana geliyor.



Yooistanbul fiyat listesi!


Yooistanbul fiyat listesi için 444 17 13 numaralı telefondan Yooistanbul Rezidans Ortaköy satış ofisi ile irtibata geçerek, Yooistanbul Rezidans projesi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Yooistanbul Rezidans daire alanları 101 metrekare ile 242 metrekare arasında değişiyor.


Yooistanbul Rezidans Ortaköy projesi içerisinde kapalı otopark, açık / kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odaları, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, cafe gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Yooistanbul Rezidans Ortaköy nerede?

Yooistanbul Rezidans Ortaköy adres : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul fiyat listesi!


Yooistanbul Rezidans Ortaköy iletişim

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön