26 / 04 / 2024

Yooistanbul fiyat!

Yooistanbul fiyat!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul fiyat listesi bilgileri için Yooistanbul projesinin satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Ortaköy Yooistanbul Residence projesinin 2013 yılı Aralık ayı sonunda teslim edilmesi planlanıyor...




Yooistanbul Residence projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Ortaköy'de inşa ediliyor. Ortaköy  Yooistanbul  Residence projesi  Yoo ve Say Yapı  tarafından ortak olarak hayata geçiriliyor. Yooistanbul fiyat bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Ortaköy Yooistanbul Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse daire seçenekleri bulunuyor. Ortaköy Yooistanbul Residence teslim tarihi 2013 yılı Aralık ayı sonu olarak belirlendi.


Yooistanbul Residence Ortaköy daire alanları 101 metrekare ile 242 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Yooistanbul fiyat listesi bilgileri için Yooistanbul Residence satış ofisi ile irtibata geçerek öğrenebilirsiniz.


Yooistanbul Residence Ortaköy satış ofisi ile 444 17 13 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Yooistanbul Residence Ortaköy projesinde spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor.


Ortaköy Yooistanbul Residence nerede?

Ortaköy Yooistanbul Residence adres : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul fiyat!


Ortaköy Yooistanbul Residence ulaşım

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön