23 / 04 / 2024

Yüreğir Kulak Kent'te ikinci etap satışları sürüyor!

Yüreğir Kulak Kent'te ikinci etap satışları sürüyor!

Yapı sektöründe tam 71 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş tarafından Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor.




Yapı sektöründe tam 71 yıllık deneyimi ile ulusal ve uluslararası birçok projeye imza atan Kulak İnşaat A.Ş tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde hayata geçirilen Kulak Kent Projesinde ikinci etap satışları sürüyor. Projenin büyük ilgi görmesi nedeniyle 2. Etap satışları için gece 24'e kadar konut satışları devam ediyor.

Bugüne kadar binlerce rezidans apartman, fabrika, alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar, okullar, spor merkezleri, askeri tesisler gibi birçok projeyi hayata geçiren Kulak İnşaat'ın Yüreğir'e artı değer katan projesi yoğun ilgi görüyor. Bu ilginin yanı sıra Ramazan'ı da dikkate alan Kulak İnşaat yönetimi, satış ofisini de 24.00'e kadar açık tutuyor.


Adı yıllarca Adana'nın kentsel gelişimi ile birlikte anılan Kulak İnşaat A.Ş Ceo'su Tarkan Kulak, 120 bin metrekarelik inşaat alanı, 18 bloğu ve 696 dairesi ile Adana'nın en büyük konut projesinin satışlarına gösterilen ilgiye teşekkür etti.


Yüreğir'in çehresi değişecek


Bu ilgide inşaat kaliteleri ve projenin albenisinin yanı sıra yıllara dayanan güven unsurunun etkisinin büyük olduğunu vurgulayan Tarkan Kulak, "Kulak Kent, gerek daire gerekse site özellikleriyle, kullanıcısına kaliteli, konforlu, mutlu ve en önemlisi güvenli bir yaşam sunacak şekilde tasarlandı. Projemiz, sadece Yüreğir'den değil, Adana'nın tüm bölgelerinden yoğun ilgi görüyor. Kulak Kent'in nitelikleriyle, Yüreğir'in çehresini değiştireceğine inanıyoruz" diye konuştu.


Farklı aile yapılarına hitap ediyor


Tarkan Kulak, özel sektörün yaptığı bölgenin en büyük konut projesinin, estetik mimarinin yanı sıra yaşam standartlarını yükselten özelliklere sahip olduğunu vurguladı. Kulak, "Proje, birey sayısının değişkenlik gösterdiği farklı aile yapılarına hitap edebilen daire seçenekleriyle mutlu bir yaşamın kapılarını aralıyor" dedi.


Projedeki 58 bin metrekarelik yeşil alanın Kulak Kent'i ferah ve huzurlu kıldığını belirten Tarkan Kulak, şunları kaydetti:


"Sosyal aktivite alanlarından daire içi özelliklere kadar her yönüyle kaliteden ve konfordan ödün verilmeden tasarlanan Kulak Kent, kullanıcılarına her anı dolu dolu geçecek özel bir yaşam vaat ediyor."


Adana Toros




Geri Dön