26 / 04 / 2024

Yüzde 5 şarjla 12 saat kullanılabilen Huawei Nova Y70'ye 2 bin TL indirim! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yüzde 5 şarjla 12 saat kullanılabilen Huawei Nova Y70'ye 2 bin TL indirim! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei, resmi web sitesi üzerinden Huawei nova Y70'e 2 bin TL indirim uyguladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Huawei, resmi web sitesi üzerinden Huawei nova Y70'e 2 bin TL indirim uyguladı! Bu indirimden yararlanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu lansmana özel fiyatlarla internet sitesinden satın almak. Üstelik bu cihazı satın aldıktan sonra yorum bırakırsanız 499 TL değerinde Band 4'e sahip olabilirsiniz!

Telefonun cam dış yüzeyi sanki parmaklarınızın arasından akıyormuş gibi bir hissiyat yaşatırken, kavisli kenarları telefona ayrı bir hava katıyor. Çarpıcı Kristal Mavi, İnci Beyazı ve Gece Siyahı tasarımları, ışık ve gölgenin  dansını renkli bir gösteriye çeviriyor.

Huawei nova Y70'in 6000 mAh pili haftada iki kez şarj etmek için yeterli oluyor. Aslında, yalnızca yüzde 5'lik bir şarj size 12 saatlik bir kullanım daha sağlar. Bu çok fazla pil ömrü anlamına geliyor. 

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70'de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

22,5 W gücündeki HUAWEI SuperCharge, yalnızca 10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlemek için yeterlilik sağlıyor. 6,75 inç HUAWEI tam ekran ve 0,26 ekran gövde oranı ile HUAWEI nova Y70, gişe rekorları kıran filmleri izlemeyi daha sürükleyici hale getiriyor. 

Parlak, akıllı ortam aydınlatması ayarlarıyla her görünümün keyfini çıkarmaya ve bağlanmaya hazır olun. HUAWEI nova Y70, etkileyici bir AI (yapay zeka) üçlü kamera kurulumuna sahiptir. Deklanşöre bir kez basarak uzak manzaraları, paha biçilmez portreleri ve zamansız etkileşimleri yakalayın. 
8 MP ana kamera, her açıdan daha keskin ve ayrıntılı ışık yakalayan mükemmel bir f/1.8 sensöre sahiptir.

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70 de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...HUAWEI nova Y70, görüş alanınızı 120 dereceye kadar genişleten, devasa gökdelenleri çekmek için yükseklere uçmanıza veya görüş alanınızı kelimenin tam anlamıyla genişletmenize olanak tanıyan geniş açılı bir kamerayla alışkın olduğunuzdan çok daha ötesine geçmenizi sağlar. yapabilir. 

Cihazın 2 megapiksel derinlikli lensi, kılcal düzleme kadar sanal bir 3D model oluşturmak için yeni ve geliştirilmiş algoritmalar kullanır ve yepyeni bir minyatür dünyayı odak noktasına getirir. 8 MP selfie kamerası ve son teknoloji AI (yapay zeka) yazılımı, cildinizi pürüzsüzleştirir ve temel özelliklerinizi vurgular, böylece her seferinde en iyi aydınlatmanın keyfini  duygusal bir düzeyde çıkarabilirsiniz. Bu özel konser için kulaklığınızı takın veya hoparlörlerinizin partinin merkezi olmasına izin verin!

Peki, Huawei Nova Y70 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön