29 / 03 / 2024

Yüzde 73 zam geldi maaştan daha iyi kazanç açıklandı! İşte geçerli olacağı tarih

Yüzde 73 zam geldi maaştan daha iyi kazanç açıklandı! İşte geçerli olacağı tarih

Herkesin gözü kulağı bu haberdeydi. Zamlı fiyatlar açıklandı. Artış oranı yüzde 73 oldu ayrıca destek ödemeleri de yapılacak. Yeni fiyatların ne zamandan itibaren geçerli olacağı da belli oldu. Hükümetin en tepesindeki isim Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.



ÜRETİCİ: ALIM GÜCÜMÜZ DÜŞÜYOR

Çay üreticileri; Hopa Çay Üreticileri Kooperatifi’nin düzenlediği “Artık yeter, çay üreticileri konuşuyor” programında hükümetin açıkladığı yaş çay alım fiyatlarını değerlendirdi.

Üreticiler “İsteklerimizi satır başları ile belirtmek gerekirse, bizim şu an devletten beklediğimiz günün koşullarına göre çay fiyatının belirlenmesiydi. En azından geçen sene bir ton çaya 1.5 ton gübre alabiliyorduk. O seviyeyi yakalayacak bir rakamın açıklanmasını bekliyorduk" dedi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön