26 / 04 / 2024

Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!

Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!

1990'lara kadar köy statüsünde iken 1990 yılından sonra durdurulamaz bir büyüme sürecine giren Zekeriyaköy bugün lükste ve konforda birbiriyle yarışan konut projeleriyle göz dolduruyor. Peki ya bu konforlu yaşamın bedeli ne? İşte Zekeriyaköy satılık daire



Sarıyer'in en eski köylerinden biri olarak bilinen Zekeriyaköy, birbirinden prestijli konut projeleriyle göz dolduruyor. 1980'lere kadar 2 katlı ve bahçeli 70 kadar evden oluşan bir köy ve mesire alanı iken 1990'lardan sonra hızlı bir gelişim sürecine giriyor. 


Dünün köyü bugün villalar kentine dönüştü

1990 yılların başında Koç Holding’e bağlı Garanti Koza’nın Zekeriyaköy Evleri adı altında 12 ayrı tipte 900’e yakın müstakil ev ve alışveriş merkezi inşa etmesiyle yapılaşmaya başlayan Zekeriyaköy, imar planlarının tamamlanmasının ardından kısa sürede villa ve siteler kentine dönüştü. 


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 265 bin dolardan başlıyor

Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ile durdurulamaz bir büyüme sürecine giren Zekeriyaköy, İstanbul'dan uzaklaşmadan, şehrin gürültüsünden uzakta sakin yaşam arzu edenlerin bir numaralı adresi oldu. İstanbul'un oksijen deposu olarak bilinen Zekeriyaköy'de ağırlıklı olarak müstakil villa, çatı ve bahçe dublekslerinden oluşuyor. Konutların daha çok dolar üzerinden satışa sunulduğu Zekeriyaköy'de fiyatlar 265 bin dolardan başlıyor... İşte tüm detayları ile Zekeriyaköy satılık daire fiyatları...


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Merkez Zekeriyaköy'de 349 bin 250 dolar

Merkez Zekeriyaköy projesi Ortadoğu Grup güvencesiyle hayata geçiriliyor. 25 bin 360 metrekare alan üzerinde toplam 106 adet daireden oluşan Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy projesinde 2+1 çatı dubleksi, 3+1 bahçe dubleksi ve tripleks ikiz villa seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 349 bin 250 dolarda başlangıç gösterdiği Merkez Zekeriyaköy projesinde konut teslimlerinin 2014 sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasınada ise açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, kapalı çocuk oyun odası, açık hava fitness alanı, tenis kortu, süs havuzları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Merkez Zekeriyaköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Sultan Koru Evleri'nde metrekaresi 3 bin 500 dolar

Sultan Koru Evleri, İstanblue İnşaat güvencesiyle Zekeriyaköy Sarıyer'de hayata geçiriliyor. 15 bin 548 metrekare alan üzerinde yükselen Sultan Koru Evleri projesinde toplam 48 daire ve 7 villadan oluşuyor. 2+1 çatı dubleksi, 3+1 çatı dubleksi ve 5+1 villa seçeneklerinden oluşan Sultan Koru Evleri Zekeriyaköy projesinde konutlar metrekaresi 3 bin 300 dolardan satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Zekeriyaköy Sultan Koru Evleri'nde konut teslimlerinin 2013 sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness center,dinlenme alanları, yüzme havuzu, oyun  ve spor alanları bulunuyor. 


Sultan Koru hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Terrace Doğa'da minimum 1 milyon 216 bin TL

Terrace Doğa Evleri, 12 bin metrekare alan üzerinde toplam 36 villadan oluşuyor. Villaların 1 milyon 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Zekeriyaköy Terrace Doğa projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Ekim 2013'te konut teslimlerinin yapılması planlanan İnanlar Terrace Doğa projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Terrace Doğa Zekeriyaköy projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, oyun alanları, fitness merkezi, spor alanları, sauna ve kapalı otopark bulunuyor. 


Terrace Doğa hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


ParkOne'da 525 bin dolar

Mitaş Gayrimenkul ve Emlak Yapı ortaklığında Sarıyer Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Park One projesinde konut fiyatları 525 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 41 adet villadan oluşan Sarıyer Park One projesinde 204-217 metrekare bahçe dubleksi, 279-292 metrekare tripleks, 226-240 metrekare çatı dubleksi ve 315 metrekare bahçe katı konut seçenekleri yer alıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Zekeriyaköy Park One projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, mini golf sahası, yoga stüdyosu, hamam, davet odası, pilates stüdyosu, çocuk oyun kulübü, sauna, açık ve kapalı cafe ve  24 saat güvenlik yer alıyor.


Park One hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Pera Sunset Park'ta 338 bin dolar

Pera İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Pera Sunset Park projesi, 2 villa ve 40 adet dubleks daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire seçeneklerinden oluşan Zekeriyaköy Pera Sunset Park projesinde konutlar 338 bin dolardan başalayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Konut teslimlerinin bu ay içerisinde yapılması planlanan Pera Sunset Park Zekeriyaköy projesinde yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 3 köprü bağlantı yolu üzerinde konumlanan projede binicilik kulubü, tenis kortları, paintball alanı ve  karting pistleri yer alıyor. 


Pera Sunset Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


İroko Konakları'nda hemen teslim 578 bin dolar

İroko Konakları, 2 bin 920 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Penta Otomotiv ve İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Zekeriyaköy İroko Konakları projesinde toplam 12 konak bulunuyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden oluşan İroko Konakları Zekeriyaköy'de, konutlar 578 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yaşamın başladığı İroko Konakları Zekeriyaköy projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. 2 bin 17 metrekarenin yeşil alana ayrıldığı Zekeriyaköy İroko Konakaları'nın sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, kamera sistemi, bahçe ve otopark bulunuyor. 


İroko Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Zeytindalı Konakları'nda 450 bin dolardan başlıyor

İnnsa Tower güvencesiyle hayata geçirilen Zeytindalı Konakları projesi, 4 bin 800 metrekare alan üzerinde toplam 20 dubleks konuttan oluşuyor. 5 bloktan meydana gelen Zekeriyaköy Zeytindalı Konakları'nda fiyatlar 450 bin dolar ile 550 bin dolar arasında değişiyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Zeytindalı Konakları projesinde kalan konut bedelinin yüzde 75'lik kısmı ise banka kredisi ile ödeniyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projede, Türk hamamı, sauna,  peyzaj alanları, yüzme havuzu ve fitness salonu bulunuyor. Zeytindalı Konakları Boğaz ve Maslak hattına 20 dakika, Sarıyer Çayırbaşı Tüneli ve Hacıosman metro durağına ise çok yakın mesafede konumlanıyor. 


Zeytindalı Konakları hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Gülnar Evleri'nde hemen teslim 280 metrekare villa 710 bin dolar

Deneyim İnşaat tarafından hayata geçirilen Gülnar Evleri projesi, 3 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 10 villadan oluşuyor. 5 bloktan meydana gelen projede konutlar 280 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Sınırlı sayıda villanın satışta olduğu Zekeriyaköy Gülnar Evleri proesinde fiyatlar 710 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Deneyim İnşaat Gülnar Evleri projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Gülnar Evleri'nin sosyal imkanları arasında ise fitness salonu, yüzme havuzu ve 24 saat güvenlik yer alıyor. 


Gülnar Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Renaissance Palace'ta 425 bin dolar. Eylül sonunda yaşam başlıyor

Renaissance Palace Zekeriyaköy projesi Almat İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Zekeriyaköy Renaissance Palace projesinde 4 bahçe dubleksi, 4 çatı dubleksi ve 18 villa olmak üzere toplam 26 konut yer alıyor. Fiyatların 425 ile 925 bin dolar arasında değişiklik gösterdiği projede banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Konut teslimlerinin Eylül sonu ya da Ekim 2013 aylarının başı gibi yapılması planlanan Renaissance Palace Zekeriyaköy projesi, British School ve Koç Üniversitesi'ne komşu konumda yer alıyor. 


Renaissance Palace hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Feronia Evleri'nde hemen teslim 330 bin dolar

Feronia Evleri, 6 bin metrekare alan üzerinde 27 konuttan oluşuyor. Libra Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Feronia Evleri projesinde 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 4+1 tripleks villa ve 5+1 tripleks daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 330 bin dolar ile 650 bin dolar arasında değiştiği Libra Gayrimenkul Feronia Evleri'nde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Zekeriyaköy Feronia Evleri 'nde özel yapım banyo mobilyaları, masif parke, ıslak zeminlerin tamamında mermerler bulunurken, dairelerin her birinde, ankastre fırın, mikrodalga fırın, davlumbaz fırın ve ocak yer alıyor.


Feronia Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Sharman Zekeriyaköy'de deniz ve orman manzaralı villa 575 bin dolar

Tes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköy projesi 2 etaptan oluşuyor. Toplam 42 villadan oluşan Sharman Zekeriyaköy projesinde villa, bahçe dubleksi ve çatı dubleksi seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 575 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tes Gayrimenkul Sharman Zekeriyaköy projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Tapu teslimlerinin hemen yapıldığı Sharman Zekeriyaköy projesinde konut teslimlerinin ise Ekim 2013 sonlarına doğru yapılması planlanıyor. Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve Maslak- Levent bölgesine 10 dakika mesafede konumlanan Zekeriyaköy Sharman projesinde daireler orman, deniz ve vadi manzarasına hakim.


Sharman Zekeriyaköy hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Zekeriyapark Evleri'nde son 2 adet çatı dubleksi kaldı. 325 bin dolar

Zekeriyapark Evleri, 14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. M&İ İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Zekeriyapark projesi toplam 24 adet villadan oluşuyor. Son 2 adet çatı dubleksinin satışta olduğu projede fiyatlar 325 bin dolardan başlıyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı M&İ İnşaat Zekeriyapark Evleri projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 88’inin yeşil alana ayrıldığı Zekeriyapark Evleri’nde açık yüzme havuzu, çocuk parkı, fitness center, tenis kortu ve yürüyüş alanları yer alıyor. 


Zekeriyapark hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Kent Optimum'da 265 bin dolar

Kent Grup tarafından hayata geçirilen Optimum Kent projesi, tek katlı villa, sıra ev ve dairelerden oluşuyor. Fiyatların 265 bin dolardan başlangıç gösterdiği Zekeriyaköy Kent Optimum projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. 4 metre tavan yüksekliği ile ferah bir yaşam alanının sunulduğu projede, villaların yanı sıra 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 


Kent Optimum hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Zekeriyaköy satılık daire fiyatları 2013!


Ormanada'da teslimler hemen yapılıyor

Eczacıbaşı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Ormanada projesi 2 etaptan oluşuyor. Zekeriyaköy Ormanada projesinde toplam 188 adet 5 tip villa ve 81 adet 15 farklı tipte sıra evler bulunuyor. Birinci etap konut teslimlerinin hemen yapıldığı Zekeriyaköy Ormanada projesinde,  ikinci etap teslimlerinin ise Aralık 2013'te yapılması planlanıyor. Büyüklükleri 150 ile 300 metrekare arasında değişen konutlardan oluşan Eczacıbaşı Ormanada projesi, toplam 220 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ormanada hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön