16 / 04 / 2024

Zeyka Metal Plastik İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Şirketi kuruldu!


Zeyka Metal Plastik İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Kaya tarafından kuruldu. 



Zeyka Metal Plastik İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dağıstan Kaya tarafından kuruldu. 

Zeyka Metal Plastik İnşaat Otomotiv Dış Ticaret Şirketi konusu:
1-Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Her türlü inşaat malzemeleri imalat toptan alım satım. 5-Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. 6- Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak. 7-plastik kalıpların ve makinelerin imalat ve satışını yapmak. 8-Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul, yarı mamul, ham maddelerin imalatı ve ticareti. 9-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 10-Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. 11-Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. 12-Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve takı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 13-Her türlü lojistik hizmeti taşımacılık depolama ve şehir içi ve şehirler arası servis hizmeti. 14-Her türlü dış ticaret hizmeti alım satım.


Geri Dön