19 / 04 / 2024

Zeynal Bakır: Adıyaman'da otopark sorununu çözeceğiz!

Zeynal Bakır: Adıyaman'da otopark sorununu çözeceğiz!

Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi...




Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, Adıyaman’ın en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununu çözeceklerini söyledi.


Partisinin seçim irtibat bürosunda partililere seslenen CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, sloganlar eşliğinde konuşmasını sürdürdü.


Zeynal Bakır konuşmasında şunları söyledi: “Gün geçtikçe bayanlarımızın seçim iletişim merkezimize ilgilerinin arttığını görmekten mutluluk duyuyorum. Bayanlarımızın ilgisi alakası çalışması bize gösteriyor ki zafer yakındır. Halkımız bize öyle bir teveccüh gösteriyor ki, öyle bir inanmış ki; bu inanmış ve coşkulu halkı görenler seçim bürolarının önüne köyden hemşehrilerimizi getirmeye başladı. Onlarda gelsin başımız gözümüz üstüne çünkü bu defa onlarda bize oy verecek." Halkımıza inanıp güvendiğini anlatan Bakır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’de sadece Adıyaman’da bulunan İşsizler Derneği’ni kapatarak Adıyaman’ı Sevenler Derneği yapacağız. Allah, Adıyaman’a su vermiş, güneşi vermiş, petrolü vermiş, toprağı vermiş, mermeri vermiş ve en önemlisi de bu kadar güzel insanı vermiş. Ancak, biz bu nimetlerden yeteri kadar faydalanamıyoruz. Biz tarım, sanayi, yer altı ve yerüstü zenginliklerimizi değerlendirerek Adıyaman’da bir işsiz kalmayana kadar neye mal olursa olsun gerekirse bu göğsümüzü yere sereceğiz."


Adıyaman’ın ve Adıyaman insanının en büyük sorunu olan otopark sorununu ortadan kaldıracaklarını anlatan Bakır, şunları söyledi: "Şehrin muhtelif yerlerinde yeraltında ve yerüstünde otoparklar yapacağız. Bir de otopark sorununun en büyük sebebi olan çevre yollarını çevre yolu haline getireceğiz. Çevre yollarının bir girişi bir de çıkışı olacak şimdiki gibi olmayacak. Şimdiki çevre yollarımızın ne girişi belli ne çıkışı.”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Bilal Doğan ise konuşmasında, gelecek için Adıyaman’da güzel bir iz bırakmak istediklerini belirtti.



Malatya Gerçek


Geri Dön