18 / 04 / 2024

Zeytin Ağacı Evleri'nde 310 bin TL'ye!

Zeytin Ağacı Evleri'nde 310 bin TL'ye!

Bodrum Konacık'ta inşa edilen Zeytin Ağacı Evleri'nde fiyatlar 310 bin liradan başlıyor...



Zeytin Ağacı Evleri, Bodrum'un Konacık beldesinde inşa ediliyor. Bodrum merkez ile Bitez arasında kalan Konacık, aynı zamanda diğer beldelere giden ana arter üzerinde bulunuyor. Bodrum'da Salı ve Perşembe günleri kurulan giyim-sebze pazarı Konacık'ta her Cuma günü, organik pazar ise Çarşamba günü sokakta yerini alıyor. Sahile ve kumsallara rahatlıkla ulaşabileceğiniz Konacık, hastahane ve eczanelere yakın olmasının yanısıra Bodrum'un nezih alışveriş, yemek ve eğlence yerlerine de çok yakın. Konacık, Bodrum merkeze sadece 5 dakika, Milas Bodrum Havalimanı'na ise 30 dakika uzaklıkta bulunuyor.

6 bin 70metrekare alan üzerine yapılmış olan Zeytin Ağacı Evleri'nde  110 metrekarelik daireler 310 bin TL'ye, 150 metrekarelik dubleksler ise 340 bin TL'ye satılıyor. Ödemeler peşin yapılıyor. Tamamı bitmiş, peyzajı yapılmış, ruhsat ve iskânı alınmış olan Zeytin Ağacı Evleri'nin konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.
23 konuttan oluşan projede yüzde 80'lik bölüm yeşil alana ayrılıyor. Sitedeki zeytin ağaçları dikkat çekiyor.

Sitenin Genel Özellikleri
GÜVENLİK
Site içi ve dışı 24 saat kameralı izleme ve güvenlik görevlisi, intercom sistemi
BAHÇE
Her bloğa ait peyzajı yapılmış, çimlendirilmiş aydınlatmalı, otomatik sulamalı bahçeler
SOSYAL TESİS
100 m2 kapalı alanlı, önü açık oturmalı sosyal tesis
YÜZME HAVUZU
7,00 x 14,50 m. ebatlarında yüzme havuzu
GARAJ
Sitenin değişik noktalarında her eve 1 adet açık garaj
DİĞER
3 uydulu TV yayını, 3 adet telefon hattı, giriş kapısı ile ev arasında dahili telefon görüşmesi yapabilme, yedekli 4 motorlu hidrofor sistemi, 50 tonluk su deposu, su arıtma sistesi
Sitenin genel aydınlatması, sosyal tesis ve bahçe aydınlatmaları için jeneratör

532 211 20 11
www.zeytinagacievleri.com

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön