26 / 04 / 2024

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Zihni Şahin'den Gülsan Sanayi Sitesi açıklaması!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gülsan Sanayi Sitesi'nin dönüşümü ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.




Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, göreve geldiği süre içerisinde bir taraftan kendisine gelen hayırlı olsun dileklerini kabul ediyor bir taraftan da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışmaları, şirketleri ve tesisleri hakkında bilgi alan Zihni Şahin, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Saathane ve Gülsan Sanayi Sitesi projeleri ile ilgili olarak yürütülen çalışmaların sonuçlandırılacağını söyleyen Başkan Şahin, Saathane Meydanı ile ilgili çalışmaların kültürel değerleri koruyacak hassasiyetle devam ettiğini, ancak kamuoyunda çalışmadaki gecikmenin sorumlusu olarak Büyükşehir Belediyesi'nin gösterilmek istendiğini, oysa ki proje ile ilgili çalışmaların yalnızca Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülmediğini ve birden çok kurumun yetki ve sorumluluk alnına giren işler bulunduğunu dile getirdi. Başkan Şahin, gelinen noktada ise projede sona yaklaşılmakta olduğunu söyledi.

Son olarak Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınma süreci ile ilgili de açıklamalar yapan Başkan Zihni Şahin, "Gülsan Sanayi Sitesi'nde Büyükşehir Belediyemizin yürüttüğü tüm çalışmalar aynı hızla devam edecek. Kimseyi mağdur etmeden Gülsan esnafımızla birlikte bu süreci sonuçlandıracağız. Kimsenin endişesi olmasın" dedi.


Geri Dön