26 / 04 / 2024

Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi!

Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi!

Firma: Türkerler İnşaat, Çiftçiler Gayrimenkul

Proje: Çiftçi Towers

İstanbul' un en önemli merkezlerinden biri olan Zincirlikuyu' da inşa edilen ve 45 katlı 2 kuleden oluşan Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi nerede yer alıyor?



Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içinde bulunuyor. Proje, 45 katlı 2 bloktan oluşuyor. Türkerler İnşaat ve Çiftçiler Holding tarafından konumlandırılan proje, İstanbul'un en önemli merkezlerinden biri olan Zincirlikuyu'da yer alıyor. 


İçinde 2+1, 2,5+1, 3+1, 4+1, 4,5+1, 5+1, 5,5+1 ve 6+1 daire tipelrinin bulunduğu Zincirlikuyu Çiftçi Towers projesi 228 konuttan meydana geliyor. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers'ta yer alan dairelerin büyüklükleri 222 metrekareden başlıyor 578 metrekareye kadar yükseliyor. 


Zincirlikuyu Çiftçi Towers satış ofisi!


Çiftçi Towers satış ofisi nerede yer alıyor sorusuna göre; Çiftçi Towers Zincirlikuyu satış ofisi tam olarak Zincirlikuyu Nisbetiye Mahallesi Barbaros Bulvarı'nda yer alıyor. 


Çiftçi Towers'ta; kapalı otopark, buhar odası, fitness merkezi, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Çiftçi Towers Zincirlikuyu nerede?


Çiftçi Towers Zincirlikuyu adres; Nisbetiye Mahallesi, Barbaros Bulvarı No: 96 34340  Beşiktaş / İstanbul


Telefon: (0212) 347 55 08

Web Adresi: www.ciftcitowers.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön