28 / 03 / 2024

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? İşte tüm detaylar...

Ziraat Bankası'nın emekli promosyonu bir çok emekli vatandaş tarafından merak ediliyor. Emekli maaşını ilk kez alacak olan veya farklı bir bankaya taşımak isteyen emekli vatandaşlar, bankaların emekli promosyonlarını araştırarak en doğru seçimi yapmaya çalışıyor.



ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ALMA ŞARTLARI NELERDİR?

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilerin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini üç sene boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına ilişkin taahhüt vermeleri gerekmektedir.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNA NASIL BAŞVURULUR?

Ziraat Bankası promosyon ödemesine ilişkin başvuru; Banka Şubeleri, İnternet Şubesi, Ziraat Mobil, ATM'ler, SMS ve Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapılabilir.

Ayrıca 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS atan emekliler, Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alındıktan sonra Ziraat Bankası promosyon ödemesinden faydalanabilir.

Ayrıca başvuru yapabilmek için Emekli Sandığı, SSK ya da Bağ-Kur'lu olmak gerekmektedir.

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

Flaş! Dolar bir kez daha Euro'nun üzerine çıktı!

Asgari ücretin ne kadarını enerjiye harcıyoruz?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön