25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası hesabı olanların dikkatine! Ziraat Bankası o kişilere 600 lira verecek! Elinizi çabuk tutun

Ziraat Bankası hesabı olanların dikkatine! Ziraat Bankası o kişilere 600 lira verecek! Elinizi çabuk tutun

Ziraat Bankası yepyeni kampanyayı duyurdu. Bankkart ile tek seferde TatilBudur’dan yapılacak olan 8. 500 lira ve üzeri harcamalara 600 lira verilecek. İşte detaylar…



Ziraat Bankası birçok kampanyasını sitesi üzerinden müşterilerine sunmaya devam ediyor. Banka tarafından bir kampanya daha başlatıldı. Yaz ayları bitmeden kampanyaya katılan kişiler tatil fırsatından faydalanabilecek. Ziraat Bankası’nın açıklamasına göre; kampanyaya katılanlara 600 lira verilecek.

Bankkart sahiplerine ise konu ile ilgili özel açıklama geldi. Banka, kampanya kararı aldı. Açıklamaya göre, Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak olan 8. 500 lira ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişe 600 lira Bankkart lira verilecek.

KAMPANYANIN DETAYLARI VE KOŞULLARI

Bankkart ile TatilBudur’da tek seferde yapılacak olan 8. 500 lira ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişe 600 lira Bankkart lira verilecektir.

Bankkart’ınızın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile TatilBudur’dan tek seferde yapacağınız 8. 500 lira ve üzeri peşin ya da taksitli alışverişinize 600 lira Bankkart lira verilecektir. Bununla birlikte, yaz otellerinde peşin fiyatına üç ve sekiz taksit fırsatından faydalanabilirsiniz.

Kampanya 1 - 21 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

Kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması ile bankkart.com.tr web sitesinden ya da SMS ile katılımdan yararlanabilirsiniz.

Ziraat Bankası hesabı olanların dikkatine! Ziraat Bankası o kişilere 600 lira verecek! Elinizi çabuk tutun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön