28 / 03 / 2024

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası’nın tüketici kredileri kapsamında konut kredisi, ihtiyaç kredisi ve taşıt kredisine uyguladığı faiz oranları nelerdir?



Özel Bankaların son haftalarda faiz oranlarında artış uygulasa da kamu bankaları kampanyalı düşük kredi faiz oranlarını uygulamaya devam ediyor. Ziraat Bankası diğer kamu bankaları ile beraber tüketici kredileri kapsamında üç kredi türünde de en düşük kredi faiz oranlarını sunuyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.28 konut kredisi faiz oranı uyguluyor. Banka konut kredileri arasında en düşük tabela konut kredisi faiz oranını sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 1.635 TL olurken toplam geri ödeme miktarı 169.250 TL’ ye karşılık geliyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi ürünleri dahilinde 5 yıl vadeye dek yüzde 1.53 kredi faiz oranı kullandırıyor. İhtiyaç kredilerinde bu oran VakıfBank ve HalkBank ile beraber en düşük kredi faiz oranı.

Ziraat Bankası’ndan 40.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama yapıldığında aylık ödemeler 1.025 TL, toplam ödeme miktarı ise yaklaşık 61.500 TL oluyor.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi

Ziraat Bankası taşıt kredisi ürünleri kapsamında kaskosu banka tarafından yapılan araçlar için yüzde 1.49, kaskosu dışarıdan yapılan araçlar için yüzde 1.52 kredi faiz oranı sunuyor. Banka ikinci elde en fazla 5 yaşına kadar taşıtlara kredi kullandırıyor.

Ziraat Bankası’ndan kaskosu banka tarafından yapılmış 70.000 TL tutarda 4 yıl vadeli taşıt kredi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri yaklaşık 2.000 TL vade sonunda ödenen toplam miktarı ise 98.500 TL oluyor.


Geri Dön