25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?



Ziraat Bankası Ağustos başında uyguladığı dev kredi faiz indiriminin ardından konut kredisi ve ihtiyaç kredisi için cazip faiz oranları kullandırmaya başladı. Kredipazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası diğer kamu bankaları ile beraber uyguladığı kampanyaları faiz oranları için talep patlaması yaşarken ay içinde işlem rekoru kırdı.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası konut kredisi ürünü için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile kredi kullandırıyor. Bankanın faiz oranları kredi miktarına göre değişiyor. Tutarı 500.000 TL’ye kadar kampanyalı konut kredileri için yüzde 0.99, 1 milyon TL’ ye kadar konut kredileri için 15 yıl vadeye kadar yüzde 1,19, 1 milyon lira ve üzeri tutarlı konutlar için kredi kullanılması halinde, azami 180 ay vade için faiz oranı yüzde 1,39 uyguluyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 500.000 TL tutarda konut kredisi için 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama  gerçekleştirildiğinde kredinin vade sonunda toplam geri ödemesi 856.000 TL oluyor. Kredinin aylık taksit tutarları ise yaklaşık 7.100 TL’ ye karşılık geliyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi dahilinde ise 5 yıl vadeye kadar yüzde 1.49 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Bankanın söz konusu kredi için yıllık maliyet oranı yüzde 25 düzeyinde.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 50.000 TL tutarda 5 yıl vadeli kredi hesaplama yapıldığında kredinin toplam geri ödemesi yaklaşık 76.000 TL oluyor. Kredinin aylık taksit tutarları ise 1.270 TL’ ye denk geliyor.


Geri Dön