26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası KPSS şartsız en az 2 bin personel alacak!

Ziraat Bankası KPSS şartsız en az 2 bin personel alacak!

Ziraat Bankası personel alımı ilanı yayımladı. Banka Uzman yardımcısı, Servis görevlisi ve müfettiş yardımcısı alınacağını duyurdu. İşte başvuru şartları ve detayları...



 Ziraat Bankası KPSS şartsız en az 2 bin personel alacak!

İşin Olsun sitesinin haberine göre, " Türkiye Cumhuriyeti (T.C) vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması, Erkek adaylar çin askerliğini yapmış veya askerlik ile bir işişkisi kalmaması, Bankacılık kanuna göre bankada çalışması yasaklanmamış olmak, Yurt içi veya Yut dışında görev yapmasına engel olabilecek herhangi bir beden veya akıl hastalığı olmamak" şartları isteniliyor.

Ziraat Bankası personel alımı için adayların öncelikle 18 yaşını doldurmuş ve 30 yaşını aşmamış olaması gerekiyor. Yani 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olanlar başvuru yapabilecek.

KPSS ŞARTI VAR MI?

Ziraat Bankası personel alımları sınav ile yapılacağından adaylar sınav ücreti karşılığında sınavlara katılabilecek. Bu sebeple adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmıyor.

MEZUNİYET ŞARTI NEDİR?

Tüm pozisyonlar için alımlar Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda adayların en az dört yıllık eğitim veren bölümlerden mezun olması gerekiyor. 

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞLADI MI?

Bankanın personel alımına süreç 30 Eylül 2022 tarihi ile başlayacak. En geç 16 Ekim 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular saat 23:59'da son bulacak. Buna göre adaylar başvurularını sadece Elektronik ortamda alacak.

TMO indirimli 19 ürünü açıkladı: Ayçiçek yağı 5 kg 135 TL, Mercimek 1 kg 17 TL! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat! Başak Traktör 586 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Patateste bir yıllık stok tamam! En ucuz patates Antalya Hali'nde 3 TL! 28 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön