18 / 04 / 2024

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Emekli promosyon ödemeleri milyonlarca vatandaşın gündeminde yer almaktadır. Özellikle Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır? soruları yanıtlarını arıyor.



ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

SGK emeklileri yani Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası vasıtası ile alan vatandaşlar;

- 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL alırken,

- 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL alırken,

- 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında promosyon ödemesi almaktadır. Bunun yanı sıra maaşlarını Ziraat Bankasından 3 yıl boyunca almayı taahhüt edenlere peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Promosyon ödemesine dair başvurular;

  • Şubeler,
  • İnternet Şubesi,
  • Ziraat Mobil,
  • ATM'ler,
  • SMS
  • Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapılır.

Bu yollar dışında 4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen vatandaşlar, Akbank Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak beklenen onaylar alınmaktadır.

EMEKLİ PROMOSYON TARİHİ UZATILDI MI? BANK PROMOSYONLARI NE ZAMAN BİTİYOR!

Promosyon başvuruları için bilindiği son tarih 30 Eylül’dü. Ancak bu tarih güncellendi.  Yani emekli promosyon başvuru tarihi başvuru süresini uzattı. Özel bankalardan yapılan açıklamalarda emeklilerin 31 Ekim'e kadar promosyon başvurusunda bulunabilecekleri açıklandı. Ekim ayının başlamasıyla birlikte bir çok banka son başvuru tarihini Ekim ayı sonuna kadar uzatırken bazı bankalar da 2022 yılının sonuna kadar uzatılmıştır.

Akbank maaş promosyonu ne kadar? Akbank promosyon süresi ne kadar?

Emekli promosyonlarında beklenmeyen Ekim rüzgarı! Emekli promosyon tarihi nasıl öğrenilir?

Doğalgaz yardımı için nereye başvurmam gerekiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön