19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan Bankart müjdesi! Sadece 1-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak! Aman kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan Bankart müjdesi! Sadece 1-30 Haziran tarihlerinde geçerli olacak! Aman kaçırmayın!

Mobilya sektöründeki alışverişlerinizi Bankkart ile yapın, 1-30 Haziran tarihleri arasında 500 TL Bankkart Lira kazanma şansı yakalayın! İşte ayrıntılar...



Mobilya alışverişlerinde Bankkart kullanıcılarına büyük bir fırsat sunuluyor. Bankkart, 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında mobilya sektöründe geçerli olan kampanyasıyla, alışverişlerine ekstra bir avantaj eklemek isteyen müşterilere 500 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma imkanı sunuyor.

Kampanya kapsamında, Bankkart kullanıcıları 1-30 Haziran tarihleri arasında Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlayabilirler. Ayrıca, "MOBILYA" yazıp 4757'ye bir SMS göndererek de kampanyaya katılabilirler.

Bankkart kullanıcıları kampanya süresince, Bankkart ile anlaşmalı mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerinde farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL Bankkart Lira kazanma fırsatına sahip olacaklar. Toplamda ise bir müşteri kampanya süresince en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.


Geri Dön