27 / 04 / 2024

Ziraat bankasından büyük jest: Renault 292 bin TL'den satılıyor!

Ziraat bankasından büyük jest: Renault 292 bin TL'den satılıyor!

Otomobil sahibi olmak isteyenler dikkat! Ziraat Bankası otomobil ilanlarına en son eklediği Renault modelini, piyasa değerinin altında satıyor. Ziraat Bankasından ikinci el otomobil satın almak isteyenler ne yapmalı? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor...



Otomobil sahibi olmak isteyenler, Ziraat Bankası otomobil ilanlarına en son eklediği Renault modelini piyasa değerinin altında satıyor. Son zamanlarda yaşanan tedarik sorunları nedeniyle sıfır otomobil fiyatları tavan yaptı. Bununla birlikte ikinci el otomobil fiyatarı da ciddi oranlara yükseldi.

Ziraat bankasından büyük jest: Renault 292 bin TL den satılıyor!

Sıfır otomobil sahibi olmanın zorlaştığı bu dönemde, vatandaş artık ikinci el otomobil almaya yöneliyor. Kendine ait aracı olanlar bu konularda zorlanmazken, kendine ait aracı olmayanlar bütçelerine uygun otomobil araştırıyor. Ziraat Bankası, elindeki tüm otomobilleri piyasa değerinin altında satacağını açıkladı.

Ziraat Bankası, elindeki otomobilleri kendi web sitesi üzerinden, e ihale yöntemi ile satıyor. Otomobilleri satın almak isteyenler, bankanın kendi web sitesine giriş yapmaları ve istedikleri araca teklif vermeleri gerekiyor. Teklif verebilmek için önce satın almak istedikleri aracı seçmeli ve kararlarını kesinleştirdikten sonra aracın fiyatının yüzde 6'sı kadar kapora yatırmaları gerekmektedir.

Peki Banka tarafından satışa çıkarılan Renault Clio modelinin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...


Geri Dön