19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

7 24 hesaplara yatırılıyor! Acil nakit için cep telefonundan başvuru yetiyor! İşte cep telefonuyla ihtiyaç kredisi başvurusu detayları...



Ziraat Bankası kendi müşterilerine özel olarak başlattığı kampanyada banka üzerinden işlem gerçekleştirmiş vatandaşlara ödeme yapacağını duyurdu. Acil nakit ihtiyacı olanların 7 gün 24 saat her yerden cep telefonunuzla başvuru yapması mümkün. Ani maddi sıkıntılar yaşıyor ve hızlıca nakit gerekiyorsa Ziraat Bankası yeni bir kampanya başlattı.

20.000 TL’ye kadar nakit sıkıntınızı anında çözebilirsiniz. İşte Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi başvuru şartları... Ziraat Bankası ihtiyaç kredisini hangi vatandaşlar alabilir? Ziraat Bankası'nın kredi kampanyasına başvuru nasıl yapılır?

İşte Türkiye’nin kamu bankası Ziraat kredi başvurusu detayları... 

Ziraat Bankası ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Ziraat Bankası, müşterilerinin acil nakit ihtiyaçları için çok önemli bir kampanyaya adım attı. Kampanya kapsamında ihtiyacı olan tüm vatandaşlar başvurularını online bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Her an, her yerden nakit probleminizi çözmek mümkün. Tek tıkla nakit paranız Ziraat Bankası tarafından saniyeler içinde hesaplara aktarılıyor. 

Ziraat Bankası kredi başvurusu

Ziraat Bankası oluşturduğu kampanya kapsamında vatandaşlarının her an her yerden başvurabileceği, “Dijital Kredi ürünlerine Ziraat Mobil ve İnternet şubesinden başvurun, krediniz şubeye gitmeden hesabınıza yatsın” diyerek kampanyasını oluşturdu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön