26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Ziraat Bankası'ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

7 24 hesaplara yatırılıyor! Acil nakit için cep telefonundan başvuru yetiyor! İşte cep telefonuyla ihtiyaç kredisi başvurusu detayları...



Bunun yanı sıra Ziraat Cep ve online ofis üzerinden de başvuru gerçekleştirilebilecek ve ayrıca kredi vadesinin en fazla 50 bin TL’si 36 ay taksitle geri ödenebilecek. Eğer 50 bin TL ile 100 bin TL aralığında nakit ihtiyacınız varsa bu durum en fazla 24 aya kadar taksit fırsatı bulunuyor. 100 bin TL’nin üzerindeki nakit çekimi için de 12 ay taksit ödeme seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. 

Ziraat Bankası kredi şartları 

Ziraat Bankası ndan ihtiyacı olana 20 bin TL! Başvuran alıyor

Ziraat Bankası’ndan kredi çekmek isteyen vatandaşların hayat sigortalı olarak kredi başvurusunda bulunması halinde 7 gün 24 saat internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden başvuruları kabul edilerek 5 dakika varmadan ihtiyaç duyulan nakit para yatırılmaktadır. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 18 Mart 2023 tarihinde saat 23.45'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19,02 Türk Lirası, Euro 20,59 Türk Lirası, altının gramı ise bin 125 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altın için bombanın pimini çekti! İpler kopacak!,

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi zamlı olacak mı?

İslam Memiş gram altın için bombanın pimini çekti! İpler kopacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön