20 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Dev kampanya duyuruldu! Son tarih 25 Aralık 2022!

Ziraat Bankası'ndan şok karar! Dev kampanya duyuruldu! Son tarih 25 Aralık 2022!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" oldu.  Son tarih 25 Aralık 2022!



Türkiye'nin en popüler kamu bankaları arasında yer edinen Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını paylaştı. Banka, kampanya detaylarını resmi sitesinden bütün detayları açıkladı. Bu kampanyanın isimi ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" oldu.

Ziraat Bankası ndan şok karar! Dev kampanya duyuruldu! Son tarih 25 Aralık 2022!

Ziraat Bankası,kampanyanın diğer detaylarını da internet sitesinden paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"Havayollarında faaliyet gösteren üye işyerlerimizin satış ofisleri, web siteleri, mobil uygulamaları ve çağrı merkezleri kanallarından Bankkart'ınız ile tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100  TL Bankkart Lira verilecektir."

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün kampanya detayları...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön