25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan sonra bir kampanya da İş Bankası'ndan! Yeni açıklandı ama son 4 gün

Ziraat Bankası'ndan sonra bir kampanya da İş Bankası'ndan! Yeni açıklandı ama son 4 gün

Ziraat Bankası tarafından müşterilerine yönelik yeni bir kampanyanın detayı duyurulmuşken bir kampanya haberi de İş Bankası cephesinden geldi. İşte İş Bankası tarafından hayata geçirilen kampanyanın detayları...



Türkiye'de şirketlerin belki de en hareketli olduğu dönemlerin başında kışa giriş geliyor. Çünkü çoğu şirket yavaş yavaş yeni transferlerini tamamlayarak kadrolarını güçlendiriyor. Bankalar da bu dönemde promosyonlarının miktarını ciddi oranda artırıyor. Ziraat Bankası'nın müşterilerine açıkladığı kampanyadan sonra İŞ Bankası da müşterilerinin hoşunna gidecek yeni bir kampanyaya imza attı. 

EN ÖNEMLİ HİZMETLERDEN BİRİ KREDİ KARTI

Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de banka ürün ve hizmetleri arasında en fazla kullanılan ürünlerden biri kredi kartı olarak öne çıkıyor. Bu nedenle de bankalar, müşterilerini ve potansiyel müşterilerini rakiplerine kaptırmamak adına, en çok tercih edilen bankacılık ürün ve hizmetleri üzerinden kampanya ve avantajlı fırsatlar sunarak dikkatleri çekiyor. Bu kapsamda, kredi kartı müşterilerini kapsayan bir avantajlı fırsat da İş Bankası’ndan geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön