27 / 04 / 2024

Ziya Yılmaz: Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor!

Ziya Yılmaz: Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor!

İnşa ettikleri projelerle Türkiye'ye değer katan DAP Holding YKB Ziya Yılmaz, ''Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor'' dedi.



Gayrimenkul sektöründe farklı mimari projelere imza atan DAP Yap, aldığı uluslararası ödüller ile adından söz ettiriyor. Aldığı uluslararası ödüllerle başarılarını tescilleyen DAP Yapı; İstanbul'a kazandırdığı İstMarina projesi Londra'da gerçekleştirilen European Property Avvards'de "Avrupa'nın En İyi Projesi" seçilirken, 8 farklı proje ile kazandığı ödül sayısını 15'e çıkardı. "Avrupa'nın En İyi Projesi" ödülünün yanısıra Dubai'de düzenlenen International Property Avvards'e iştirak eden İstMarina, burada da tartışmasız bir şekilde dünyanın beğenisini kazandı ve Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkelerinin ödüllü projelerini geride bırakarak, "2014-2015 Yapı Geliştirme" kategorisinde Dünya'nın En İyi Projesi ödülüne layık görüldü. 


TÜRKİYE KAZANIYOR 

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İstMarina için yıllarca çalıştık, araştırma yaptık. Çalışmalarımızın karşılığını önce Londra'dan akabinde Dubai'den aldığımız uluslararası ödüller ile taçlandırdık. Türkiye'den ödüle layık görülen tek proje İstMarina oldu. Bu ödülü sadece şirketimiz adına değil aynı zamanda ülkemiz adına aldık" dedi. » ekonomi servisi-istanbul İnsa ettikleri projelerle Türkiye'ye değer katan DAP Holding YKB Ziya Yılmaz, "Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Aldığımız ödüller sorumluluğumuzu arttırıyor" dedi. 


O istanbul'un en gözde ve yükselen bölgelerinde geliştirdikleri iş ve konut projeleriyle Türkiye'ye değer kattıklarını kaydeden Yılmaz, "Geleceğin projelerini üretmeye ve ülkemizi bu alanda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu ödül ile sorumluluğumuz bir kat daha arttı" diye konuştu. Yılmaz, "Biz çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Bu sebeplerden dolayı tüm projelerimiz rekor prim yapıyor, Avrupa'dan ve Dünyadan ödüller kazanıyor" ifadelerini kullandı. 

Yeni Şafak


Geri Dön