28 / 03 / 2024

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mithatpaşa Mahallesi'ndeki 8 vatandaşa tapularını teslim etti....



Bir dizi temaslarda bulunmak için Zonguldak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Zonguldak Terakki Mahallesi'nde inşaat çalışmaları hız kesmeden süren Uzun Mehmet Camisi'nde incelemeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yaklaşık olarak 10 bin metrekarelik bölge içerisinde, 2 bin 535 metrekare alan üzerinde inşa edilen camide, her biri 72 metre uzunluğunda 4 minare ve 22 kubbe mevcut. Yaklaşık olarak 6 bin kişinin aynı anda ibadet imkanına sahip olabileceği caminin, Kadir Gecesi'nin idrak edileceği 8 Mayıs tarihinde ibadete açılması hedefleniyor.

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi ndeki 8 vatandaşa tapuları teslim edildi!

Gerçekleştirdiği ziyarette Zonguldak esnafıyla da bir araya gelen Murat Kurum, Acılık mevkisinde hayata geçirilecek olan "İş Merkezi ve Konut Yapım" projesi alanındada bazı incelemeler yaptı.

Bakan Murat Kurum, incelemelerden sonra  belediye binasında Başkan Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Murat Kurum, daha sonra Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'ndeki  8 vatandaşa tapularını verdi. Bakan Kurum, ilk uygulamasını cep telefonundan yaptığı QR kodlu yeni tapu senet uygulamasının önemli olduğunu dile getirerek, "QR kodunu telefonunuza okutarak taşınmazınızın ada, parsel ve harita bilgilerine erişebilirsiniz." şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Murat Kurum, temaslarını tamamlayarak şehirden ayrıldı.

 

Zonguldak'taki 2 bin 71 riskli yapının yıkımı tamam!


Geri Dön