28 / 03 / 2024

Zorlu Center Berker’le Aydınlanıyor!

Zorlu Center Berker’le Aydınlanıyor!

Villa, otel, avm, rezidans ve bir çok prestijli projenin en çok tercih edilen ev otomasyon sistemi markası Berker, Zorlu Center ’ ın da tercihi oldu...





Villa, otel, avm, rezidans ve bir çok prestijli projenin en çok tercih edilen ev otomasyon sistemi markası Berker,  Zorlu Center’ın da tercihi oldu... Rezidans dairelerinde Berker Paslanmaz Çelik B.IQ anahtarları ve Berker K5 Paslanmaz Çelik Priz serilerinin kullanıldığı projede şıklı, teknoloji ve fonksiyonellik ön planda tutuldu… Mimari Konsepti Emre Arolat Mimarlık tarafından geliştirilen, Türkiye’nin en büyük AVM’ sini inşa etmek amacıyla yola çıkan Zorlu Holding, sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapıyor. Üç ayrı rezidans kulesinde, büyüklükleri 117m² ile 735m² arasında değişen 584 rezidans daire, ofis, otel, AVM fonksiyonlarına ek olarak performans sanatları merkezi de bulunuyor.  


1919 yılından bu yana kalite ve güvenli anahtar & priz sistemleri ve akıllı bina otomasyonları sektörünün lider markası Alman merkezli Berker, dünyanın 65 ülkesinde sunduğu özel çözümlerle teknolojinin derinliğini, kullanım kolaylığıyla harmanlıyor Hayatı kolaylaştıran çözümleriyle  büyük projelerin de tercihi olan ev otomasyon sistemi, dizayn konsepti olarak rakiplerine göre oldukça fark yaratıyor. Berker, kaliteli üretimi, alternatif renk-şekil çeşitleri ve sunduğu kullanım kolaylığı ile İstanbul’un en önemli lokasyonunda yer alan Zorlu Center projesinin de otomasyondaki çözümü oldu. 

Kullanım kolaylığı, şıklığı, fonksiyonelliği ile Zorlu Center projesinin de tercihi olan Berker’in projede Berker Paslanmaz Çelik B.IQ anahtarları ve Berker K5 Paslanmaz Çelik Priz serileri tercih edilmiştir. B.IQ anahtarın buton kısmından mekanların aydınlatma senaryoları ve dim fonksiyonları yerine getirilebilmekte ve buton kısımları aktif olduğunda, anahtarların yan kısımlarında bulunan durum led’lerinden aydınlatmaların açık olup olmadığı da izlenebilmektedir.  Zorlu Center, ayrıca rezidans dairelerde Berker B.IQ Paslanmaz çelik otomasyon anahtarlarını ve tamamlayıcı Berker K5 Paslanmaz çelik priz serisini tercih etmiştir. Rezidans dairelerin konseptine olan uyumuyla, aynı serideki Berker K5 paslanmaz çelik priz serisi ürünler, hem dairelerin konforunu arttırmakta, hem de üstün Berker kalitesiyle kullanıcılara güven ve emniyet sunmaktadır.

 Ayrıca her rezidans dairede Termostatlı display ekranlı Berker B.IQ çelik Otomasyon anahtarları bulunmaktadır. Termostat fonksiyonu ile mekanların iklimlendirme kontrollerinin lokal olarak yapılabilirliği sunulurken, oda sıcaklığını ve arzu edilen ısı değerini display ekranı ile gösterebilmekte, üzerindeki butonlar ile de odalardaki ısı değerlerinin, kullanıcıların taleplerine göre ayarlanmasını sağlamaktadır.


Berker B.IQ çelik serisi, mekanlara kattığı şıklık ve kalitenin yanı sıra  tüm otomasyon işlemlerini tek tuş ile kontrol edebilme özelliği ile Türkiye’nin en iddialı projesinin de öncelikli  tercihi olmuştur…


Tek anahtar üzerinden ısı, aydınlatma, müzik ve panjur sistemlerinin kontrolünü sağlayan Berker B.IQ, ünlü tasarımcı Peter Schreyer’in estetik dokunuşlarıyla şıklığı ve son teknolojiyi uyum içinde harmanlıyor. KNX ile uyumlu B.IQ  tüm yaşam alanlarının ısısını, alarmını, panjur ve müzik sistemlerini yönetmek tek anahtarla mümkün kılarken, butonda yer alan led ışık şıklığın tamamlayıcısı oluyor… Çerçeve ve kapakta güçlü bir duruş sergileyen Berker K5 Paslanmaz Çelik; kompakt ölçülerde kaliteli malzeme yapısına sahip kusursuz yüzeyi ve üst düzey tasarımıyla Berker farkını hissettiriyor.


Geri Dön