25 / 04 / 2024

Zula İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!


Zula İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Parlak tarafından kuruldu.



Zula İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Parlak tarafından kuruldu.

Zula İnşaat Hırdavat Metal Nakliye Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat,metal, hırdavat malzemelerinin toptan veya perakende alımını - satımını yapmak. 2- Her türlü inşaat ve yapı malzemelerinin bayilik, acentelik, distribütörlük haklarını almak veya vermek. 3- Şirket yurt içi ve yurt dışı her türlü nakliye, yükleme ve boşaltma işleri yapabilir. 4- Şirket her türlü yurtiçi-yurtdışı kara,hava,deniz nakliyatçılığı yapabilir, lojistik destek verebilir, nakliye araçları alabilir, satabilir, kiralayabilir. 5- Şirket her türlü ambarlama, lojistik ve depolama işleri yapabilir. 6- Her türlü inşaat, taahhüt, dekorasyon ve tadilat işleri başta olmak üzere, bina, konut, prefabrik, ev, işyeri, fabrika, sınai ve turistik tesisler gibi çeşitli işleri gerek şirket gerekse gerçek ve tüzel kişiliklerle birlikte ortaklık yapmak suretiyle yapmak. 7- Özel ve resmi dairelerin tadilat ve dekorasyon işleri için teklifler vermek, ihalelerine katılmak, dekorasyon, proje, iç mimari, çizim, donatım, tasarım ve yapım organizatörlüğü yapmak ve bu konuyla ilgili aracılık hizmetlerinde bulunmak. 8- Şirket maksat ve mevzuunun gerçekleştirilmesi için ipotek karşılığında veya teminatsız ödünç alabilir veya verebilir. 9- Şirket hak ve alacaklarının tahsil veya temini için ayni ve şahsi her türlü teminat alabilir- verebilir. 10- Şirket kendi alacaklarını temini için ipotek veya her türlü rehinleri ve teminatları alabilir, bunları fek edebilir veya kaldırabilir. 11- Yukarıda gösterilen konulardan başka ilerde şirket için faydalı ve lüzumlu görülecek başka işlerle de iştigal edebililir.


Geri Dön