26 / 04 / 2024

Kayaşehir'e Avrupa Konutları geliyor!

Kayaşehir'e Avrupa Konutları geliyor!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kayaşehir

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumunu kazanan Artaş İnşaat yeni Avrupa Konutları'nı bu bölgede geliştirme müjdesini verdi...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. İkinci oturuma en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi. 


Konut imarlı arsaya  Artaş İnşaat  ilk oturumda da satış toplam geliri 300 milyon TL, şirket payı toplam geliri 75 milyon TL ile en yüksek teklifi vermişti. 


Artaş İnşaat Kayabaşı ihalesinin ikinci oturumuna ise satış toplam geliri olarak 876 milyon TL, şirket payı toplam geliri olarak ise 350 milyon 400 bin TL teklif verdi. Arsa satışı karşılığı şirket payı gelir oranı ise yüzde 40 olarak belirlendi. 


443 ada 44 ve 45 parseller ile 882 ada 1 parsellerden meydana gelen arsaya Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kayaşehir'i inşa edecek. 


Avrupa Konutları Kayaşehir, Park Mavera 2. etabın yanında kalan arsada yükselecek. Toplam alanı 89 bin 246,72 metrekre olan arsanın emsale esas inşaat alanı ise 119 bin 636,80 metrekare olarak belirlendi. 


Avrupa Konutları Kayaşehir projesi; Evvel İstanbul, Park Mavera, Emlak Konutları, Sağlık Kompleksi, Olimpiyat Stadı, Merkez Kayaşehir ve Toplu Konut Alanı'na oldukça yakın mesafede yer alıyor. 


Mayıs ayında satışa çıkaracağı Avrupa Konutları Ataköy'e hazırlanan Artaş İnşaat'ın  Avrupa Konutları Kayaşehir  projesi hakkında detayları yine www.emlakkulisi.com'da yer alacak...


Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsa ihalesi sonucu için tıklayınız


Kayaşehir e Avrupa Konutları geliyor!


Avrupa Konutları Kayaşehir iletişim
Telefon: 444 38 25
Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön