19 / 03 / 2024

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Nestiva Ataşehir: Aktifhan'ın Esatpaşa'daki projesi başlıyor!

Firma: Aktifhan

Proje: Nestiva Ataşehir

Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Aktifhan İnşaat, Nestiva Ataşehir Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.



Önümüzdeki Salı günü, Ataşehir İmar İskan Bloklarındaki ilk yıkım başlayacak. Toki’nin ve Maliye Hazinesi’nin de mülkiyetlerinin olduğu, polis lojmanlarını da içinde barındıran Ataşehir Esatpaşa’daki İmar İskan Bloklarını  Aktifhan  İnşaat dönüştürüyor.


Şimdilik içinde 110 adet konutu barındıran blokları yıkacak olan Aktifhan İnşaat,  Nestiva Ataşehir  Projesi ile bölgenin çehresini değiştirecek bir projeye başlıyor.


İçinde Toki’nin de bulunduğu kat maliklerinin tamamıyla sözleşme imzalayan Aktifhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Kayhan ‘200 bağımsız bölümlü bir projeye imza attık. 2 yıldır tüm hak sahipleri ile bire bir istişare ile bu işi başardık, avan projemizi onaylattık, bu proje ile hem bölgenin atmosferi değişecek, hem de yıllardır gerek Belediye, gerek TOKİ, gerekse de Emniyet bürokrasisi içinde dairelerini yenileme derdine düşen 1500 civarına konut sahibinin de bu sorununa bir şekilde emsal teşkil edecek bir işe öncülük etmiş olduk dedi.    


Yıkımı bu Salı günü yapılacak olan projede ilk kazma 2016 başında vurulacak. E-5 Göztepe Köprüsü’ne 3 dk, Tem Otoyolu’na 3 dk, Kadıköy’e 12 dk, Ümraniye’ye 10 dk, Üsküdar’a 10 ve Ataşehir’e 8 dk mesafede olan Nestiva Ataşehir ile Esatpaşa’da yeni bir yerleşim yeri yükselecek.


Web: http://www.aktifhan.com/



projeye sor



Geri Dön