26 / 04 / 2024

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!

Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey'de yapılacak olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi..




Uluslararası Polis Birliği (IPA) Türkiye Başkanlığı, Gaziantep Şube Başkanlığı, talebiyle TOKİ, Gaziantep Şahinbey ilçesine bağlı Geneyik Köyü sınırları içerisinde proje yapacak.  TOKİ  Geneyik Polis Lojmanı projesi için bakanlığa başvurmuştu. Bakanlıktan onay çıktı.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanı projesi 826 adet daire ve 1 adet ticaret merkezinden oluşuyor. Geneyik Polis Lojmanları projesi 72 bin 409 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje alanının  2 bin 300 metre güneydoğusunda Geneyik Köyü bulunuyor.


20 milyon TL proje bedeline sahip olan TOKİ Geneyik Polis Lojmanları, 11 katlı 21 blok olarak tasarlandı. Bodrum katlar hariç blokların her katında 4 daire olacak. 14 ayda tamamlanması hedeflenen Geneyik Polis Lojmanları'nda konutların oturuma açılması ile kış aylarında ısınma ve mutfak işleri için doğalgaz kullanılacak.


TOKİ Geneyik Polis Lojmanları için bakanlıktan onay!


Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön