23 / 04 / 2024

1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bakmayan bin pişman olur!

1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bakmayan bin pişman olur!

Yaptığı son dakika açıklamalarıyla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun bu ayın sonunda ne kadar olacağını resmen duyurdu. Peki yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 5 gün sonra ne kadar olacak? 1 dolar ne kadar olacak? 



Karar'da yer alan habere göre, Euro/Dolar paritesi hızla değişirken, piyasalar Eylül ayına da yükselişlerle girdi. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika bilgilerine göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 18,40 seviyelerine kadar gelirken, Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yine piyasalara bomba gibi düşen çok önemli son dakika açıklamaları geldi. Yaptığı yüksek tahminlerle dikkat çeken Selçuk Geçer, doların Eylül ayının sonunda geleceği seviyeyi de açıkladı.

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, dolar kurunun Eylül ayı sonunda ne kadar olacağını açıklayarak yatırımcıları da adeta şoka uğrattı.

Peki yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru 5 gün sonra ne kadar olacak? 1 dolar ne kadar olacak? 

1 dolar 5 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Bakmayan bin pişman olur!

DOLAR 5 GÜN SONRA İŞTE BU KADAR OLACAK

Yaptığı son dakika açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşen Selçuk Geçer, doların yeniden baskılanabileceğini dile getirerek, "Eylül ayı sonunda benim öngörüm 20 Türk Lirası’nın üstünde bir dolar kuru tutabilirler" demişti.


KIŞ AYLARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Yaptığı son dakika açıklamalarında yanlış para politikaları sonucunda doların 70 Türk Lirası'na kadar çıkabileceğini daha önce de söyleyen Ekonomist Selçuk Geçer'den kış aylarıyla ilgili son dakika bir dolar açıklaması da geldi.

 

Selçuk Geçer yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı dolar kuru ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda piyasaların kış ayında sert ataklar yapacağını belirtti.

 Ekonomist Selçuk Geçer, "Kur hareketlerine bakıldığı zaman da aynı biçimde sertleşmeye başlar. Ben sadece enflasyonun bu etkisinin kura uygulanması ile beraber dolar kurunun 30 Türk Lirası’nın kıyısına gelebileceğini öngörüyorum" ifadelerini kullandı.

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Dolar 2 ay sonra işte bu rakamı görecek! Analistler peş peşe açıkladı, gören inanamadı! Hemen bakın!

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!


Geri Dön