26 / 04 / 2024

1 eurosu olanı bile ilgilendiriyor! Piyasalarda neler oluyor? Euro kurunda son dakika gelişmesi...

1 eurosu olanı bile ilgilendiriyor! Piyasalarda neler oluyor? Euro kurunda son dakika gelişmesi...

Yurt içi piyasalarda bugün döviz kurları yakından takip edildi. Dolar değer kaybederek günü kapatırken euro/TL'nin ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki euro/TL Ne kadar oldu? İşte Elinde 1 eurosu olanı bile ilgilendiren son dakika gelişmesi...



ENFLASYON ORANLARI YÜKSELDİ

Avrupa İstatistik Ofisi, Euro Bölgesi'nde mayıs ayında yüzde 8,1 olan yıllık enflasyon oranının, Haziran ayında yüzde 8,6’a yükseldiğini duyurdu.

Bölgede dün açıklanan diğer makroekonomik verilere göre, Fransa'da mayıs ayında yüzde 5,2 olan yıllık enflasyon, haziran ayındayüzde 5,8'e yükselerek Haziran 1991 yılından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Almanya'da işsiz sayısı, Ukrayna’dan gelen göçmenlerin iş gücü piyasasına katılımı nedeni ile haziranda 103 bin artışla 2 milyon 363 bine, mevsimsellikten arındırılmış işsizlik oranı da yüzde 5'ten yüzde 5,3’e yükseliş gösterdi.

Ayrıca dün bölgedeki Macar ve İsveç merkez bankaları politika faizini 50 baz puan artırarak sırasıyla yüzde 7,75 ve yüzde 0,75'e yükseltirken, Şahin bundan sonra da politikalarının devam edeceğini söyledi. İngiltere'de dün açıklanan ilk çeyrek büyüme verilerine göre ülke ekonomisi beklentiler dahilinde yüzde 8,7 büyürken gözler bugün Euro Bölgesi'nde açıklanacak Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verilerine çevrildi.

1 eurosu olanı bile ilgilendiriyor! Piyasalarda neler oluyor? Euro kurunda son dakika gelişmesi...

EURO BUGÜN NE KADAR OLDU?

Euro kuru bugün kapanışta alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,50 TL seviyesinde işlem görüyor.

1 Temmuz Cuma euro alış satış verileri! Bugün euro kaç TL oldu?

Euro kurunda son durum! İşte euro fiyatları, alış ve satış verileri...

Son dakika! Euro/TL yükseliyor! Kıyıda köşede eurosu olanlar dikkat!

Euronun yönünü belirleyecek olan kritik gelişme! Sayılı saatler kala euro kurunda son dakika gelişmesi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön