19 / 04 / 2024

1.2 milyon EYT'linin gözü Meclis'te! EYT son dakika gelişmesi var mı?

1.2 milyon EYT'linin gözü Meclis'te! EYT son dakika gelişmesi var mı?

1.2 milyon EYT'linin gözü meclise çevrilmiş durumda. Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik yeni çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. 8 Eylül 1999 öncesi çalışmış olup emekli olamayan herkesin dâhil olduğu EYT'lilere ilişkin son dakika gelişmelerinin tamamını sizler için derledik...



Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. EYT'de son durum ne? EYT ne zaman çıkacak? gibi soruların yanıtları ise tüm çözüm bekleyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. EYT düzenlemesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, yeni bir gelişme yaşandı. İşte EYT'de son dakika gelişmeleri.. 

Meclis'te EYT düzenlemesinin yapılmasıyla birlikte kimlerin emeklilikte hak sahibi olduğu ortaya çıkacak. Hak sahiplerinin belirlenmesinin hemen ardından emeklilik şartları da belirlenecek. Milyonları ilgilendiren EYT ile ilgili yeni formüller gündeme geldi. 

1.2 milyon EYT linin gözü Meclis te! EYT son dakika gelişmesi var mı?

Emeklilikte yaşa takılanlara yönelik yapılan yeni düzenlemelerde yıpranma, prim ve yıla dayalı formüller masaya yatırılıyor. Süre tamamlanması, kısmi emekliliğin yanı sıra ağır meslekler için yıpranma seçeneği de gündemde konuşulanlar arasında yer alıyor. Kısmi emeklilikte, 3600 gününü dolduran kadınların 50, erkeklerin de 55 yaşında emekliye ayrılması planlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön