25 / 04 / 2024

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

Küresel piyasalarda dolar kurunun değer kazanması gümüş fiyatlarının düşmesine neden oldu. Gümüş resmen ortalığı yıktı geçti. Peki güncel gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 13 Temmuz 2022 gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi...



Şerife Aydın

Geçtiğimiz hafta, psikolojik sınır olan 20 doları aşan ons gümüş, satışların hızlanmasının ardından tekrar düşmeye başladı. Gümüş gram fiyatları ise 12 lira seviyelerinden 10 lira seviyelerine kadar düştü. Gümüşteki bu şok hamle yatırımcıları şaşkına çevirdi.

Şu sıralar 19 doların biraz üzerinde hareket eden kıymetli metal gümüş, son 2 senenin en düşük seviyelerine geldi. Son bir ayda yüzde 13.6 gerileyen günüş fiyatlarındaki 1 senelik kayıp yüzde 26.56 oldu. Gümüş, endüstriyel kullanımının yoğun olması sebebi ile, bir resesyon tehdidi ortaya çıktığında negatif etkilenen ilk yatırım varlıklarından biridir.

Peki  gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş düşer mi, yükselir mi? İşte son dakika gümüş fiyatları 13 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön