29 / 03 / 2024

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

12 milyon emekli bugün başvuru yaparak 55.000 TL ödeme aldı! Maaş hesabınıza yatacak...



Denizbank ve Yapı Kredi Bankası yapmış olduğu emekli kampanyaları ile birlikte son 2 ayda özellikle birçok emekli kendi bankasına çekmeyi başardı. Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlarda Denizbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden emekli maaşı almaları durumunda şubeleri bile gitmeden istedikleri zaman acil Para ihtiyacı olması durumunda başvurularını hemen aynı gün içinde internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de gerçekleştirebiliyor.

12 milyon emekliye 55.000 TL ödeme! Maaş hesabınıza yatacak!

Denizbank üzerinden ayrıca Cep telefonunuz üzerinden SMS atarak da ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabileceğinizi söylemek isteriz. Denizbank üzerinden SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyen emeklilerin kredi puanı yüksek olması gerekiyor. Kredim yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve doğum tarihinizi yazarak 32 80 numarasını bu mesajı göndererek hemen Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. DenizBank'ın resmi internet sitesine girerek buradan da ihtiyaç kredisi kampanyası hakkında bilgiler alabilir başvurunuzu yapabilir ve güncel faiz oranlarını öğrenebilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası üzerinden de SMS ile kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler bireysel t.c kimlik aylık gelir ve doğum tarihini yazarak 44 11 numarasına mesaj olarak göndermesi durumunda Yapı Kredi Bankası üzerinden ne kadar kredi onayı alacaklarını hemen görebilir.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 5 Ekim 2022 tarihinde saat 23.45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.57 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise bin 19 Türk Lirası değerinde.

Uzman isim açıkladı: İşte asgari ücrete beklenen zam oranı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Selçuk Geçer'den dolarla ilgili çılgın iddia!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön