25 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

İslam Memiş gram altın için 'tarihi fırsat' diyerek uyardı!

Altının kahini İslam Memiş, altının tarihi bir dönemden geçtiğini belirterek yatırımcılara önemli bir çağrıda bulundu.



FED'in faiz kararının ardından dolar yukarı yönlü tırmanışa geçerken, gram altın ise 960 TL'ye kadar düştü.

Gram altın son 24 saatte tekrar 997 TL'yi görürken, deneyimli ekonomist İslam Memiş'ten de konuya ilişkin çarpıcı değerlendirmeler geldi.

ALTINDA İNİŞ ÇIKIŞLAR YIL SONUNA KADAR SÜRER

TGRT Haber'e değerlendirmelerde bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altındaki bu dalgalanmanın yıl sonuna kadar sürebileceğini ifade etti. Son haftalarda döviz kurlarında ve emtia fiyatlarında sert dalgalanmaların olduğunu dile getiren Memiş, “Özellikle bu sert dalgalanmaların nedeninin döviz kurlarındaki Fed etkisi olduğu çok belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. Fed Başkanı ve Fed üyeleri ciddi açıklamalar yapmaya devam ediyor.” dedi.

İslam Memiş gram altın için tarihi fırsat diyerek uyardı!

Fed Başkanı ve Fed üyelerinin açıklamalarının dolar endeksinde, altının Ons fiyatında ve gram fiyatındaki dalgalanmalarda etkili olduğunu söyleyen İslam Memiş, belirsizlik ve risklerin de ciddi anlamda artmaya devam ettiğine dikkat çekti. 

ALTIN ALIM FIRSATI SUNUYOR

İslam Memiş, altın yükselecek mi düşecek mi sorusuna karşı şöyle konuştu: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön