27 / 04 / 2024

12 yılda Tekirdağ'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

12 yılda Tekirdağ'a yapılan kamu yatırımları mecliste!

2007-2019 yılları arasında Tekirdağ iline yapılan kamu yatırımı tutarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 2007-2019 yılları arasında Tekirdağ iline yapılan kamu yatırımı tutarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yüceer, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer'in soruları:
1- Tekirdağ ilimize 2007-2019 yılları arasında bakanlığınız ve bağlı kuruluşları tarafından yapılan yatırım tutarı ne kadardır? Yatırımların ilçelere göre dağılımı nedir?

2- Anılan yıllar arasında bakanlığınız ve bağlı kuruluşları tarafından yapılan yatırımlar nelerdir?

3- Tekirdağ ili bakanlığınız ve bağlı kuruluşların yatırım tutarları bakımından 2007-2019 yılları arasında yıl bazında kaçıncı sıradadır?

4- Bakanlığınız ve bağlı kuruluşların programlarında olup tamamlanmayan veya iz ödenek aktarılarak gerçekleştirilmeyen yatırımlarınız nelerdir? Yatırımların tamamlanmasının gerekçesi nelerdir?

5- Tekirdağ iline bakanlığınız ve bağlı kuruluşları tarafından yapılan öncelikli yatırımlar nelerdir, bu yatırımlar hangi aşamadadır?


Geri Dön