16 / 04 / 2024

13 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatları! Benzine indirim var mı? İşte güncel fiyatlar!

13 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatları! Benzine indirim var mı? İşte güncel fiyatlar!

Benzin, motorin ve LPG fiyatları gündemde yer alıyor. Araç sahipleri gün gün akaryakıt fiyatlarını takip ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları!



Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim olacak mı? 13 Temmuz Çarşamba benzin, motorin ve LPG fiyatlarında indirim gelecek mi? soruları sürücüler tarafından sıklıkla soruluyor. Araç sahipleri, 13 Temmuz Çarşamba akaryakıt fiyatlarını kontrol ediyor. Benzine indirim geldi mi, gelecek mi, motorine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? Brent petrolün varil fiyatı bugün gün içinde 107,70 dolara kadar yükseldi. Ancak küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler yüzünden 100 doların altına inmek zorunda kaldı. Söz konusu gelişmelerden sonra akaryakıtta indirim konusu tekrar gündeme geldi. Sürücüler, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? şeklinde sorular sormaya devam ediyor. İşte 13 Temmuz benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dair araştırılanlar!

13 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatları! Benzine indirim var mı? İşte güncel fiyatlar!

Brent petrolün varil fiyatı, geçtiğimiz gün 107,24 dolara kadar yükseldi, günü de 107,1 dolar seviyesinde noktaladı. Öyleyse benzine indirim var mı, motorine indirim gelecek mi? İşte milyonlarca kişi tarafından araştırılan 13 Temmuz benzin, motorin ve LPG fiyatlarına dair detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön