26 / 04 / 2024

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları düşüyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yatay başlarken gün içinde düşüşe geçti. Gram, çeyrek ve tam ile beraber  14,18 ve 22 ayar altın fiyatları da geriledi. Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın b



Altın bilezik fiyatları, bilezik almak veya yatırım amaçlı almayı düşünenler tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları, doların düşüşe geçmesi ile yükselirken, güne yukarı yönlü başladı. Ons altın şu dakikalarda 1644 dolardan işlem görürken gram altın 996 liradan satışa sunuluyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön