18 / 04 / 2024

O rakamlar art arda açıklandı! Ekim fırtınası başladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

O rakamlar art arda açıklandı! Ekim fırtınası başladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Eylül ayı altın için değer kayıpları ile geçerken ekim fırtınası başladı ve altın yükselmeye başladı. Altın fiyatlarında ibreler bugün yeşile döndü. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?



Altın fiyatları piyasalarda yakından takip edilmeye devam ediyor. Hafta sonunun ilk gününde yatırımcılar altın fiyatlarını araştırıyor.  Altın güne yükselerek başladı. Bu hafta içinde altın fiyatlarında sert düşüşler test edilirken, cuma günü altın fiyatları arttı. Ons altın fiyatı 1625 dolar seviyelerinden tekrar 1661 seviyesine kadar yükseldi. Altın için rakamlar peş peş açıklandı.

Peki bugün 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Eylül 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön