25 / 04 / 2024

19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı var mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelgeye göre tam kapanma kısıtlaması 17 Mayıs tarihinde sonlandırıldı. Bu tarihten itibaren 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşme sürecine girildi...



19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bu sene kademeli normalleşme sürecine denk geldi. 19 Mayıs'ta sokağa çıkma yasağı olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

CNNTÜRK'te yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığı genelgesine göre tam kapanma kısıtlaması 17 Mayıs'ta sona erdi ve bu tarihten itibaren 1 Haziran tarihine kadar kademeli normalleşme sürecine geçildi. Peki, 19 Mayıs sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte ayrıntılar...

19 Mayıs ta sokağa çıkma yasağı var mı?

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

19 Mayıs 2021 günü resmi tatiller arasında yer alımakta. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda resmi kurum ve kuruluşlar ile birlikte özel sektöre de tatil oluyor. Çalışan özel sektörler ise resmi tatil olmasından kaynaklı fazla mesai ücreti alıyor.

19 Mayıs ta sokağa çıkma yasağı var mı?

19 MAYIS SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene Çarşamba gününe denk geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nda 19 Mayıs'ta yasak konusuna değinmedi. İçişleri Bakanlığı tarafından 19 Mayıs'ta yasak olduğunda dair bir resmi açıklama gelmedi. 

Herkesin merak ettiği konu: Yasaklar uzatılacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön